2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Orosz rulett a lakodalombanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-23 18:09:15
Életveszélyes fejsérüléssel vittek kórházba egy férfit Oroszországban, miután orosz rulettet játszott egy lakodalomban - közölte az orosz média kedden.

A tragikus eset Asztrahán egyik településén történt, és a szerencsétlenség után a rendõrök õrizetbe vettek egy férfit.

A lakodalom résztvevõinek beszámolója szerint a késõbb õrizetbe vett férfi pohárköszöntõt mondott az újdonsült férj és feleség tiszteletére, majd elõvett egy pisztolyt, a halántékához nyomta és elsütötte. A fegyver azonban üresen kattant. Aztán átadta a pisztolyt egy másik vendégnek, aki szintén eljátszotta az orosz rulettet, de neki már nem volt szerencséje. Mint késõbb kiderült, a pisztolyban egy gumilövedék volt, amely a koponyájába fúródott.

A lakodalomról készül videó-felvételen, amit feltettek az internetre is, azt látni, hogy egy pillanatra döbbenet lesz úrrá a vendégeken, majd kitör a pánik. A szerencsétlen férfi fejébõl már eltávolították a golyót az orvosok, de az állapota továbbra is válságos. A férfit, aki a kezébe nyomta a fegyvert, és kezdeményezte az orosz rulettet, õrizetbe vette a rendõrség. Azt mondta a rendõröknek, hogy csak szórakoztatni akarta a vendégeket, és nem számított arra, hogy követõje lesz. Váltig állította, hogy teljesen üres volt a fegyver tára. A nyomozók most azt vizsgálják, hogy ha igazat mond, akkor hogyan maradhatott mégis egy golyó a pisztolyban.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!