2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Molnár Oszkár nem mond leForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-15 10:23:59
Nyilvánosan azt ígérte, hogy visszalép, most mégis meggondolta magát Molnár Oszkár edelényi polgármester. A Fdeszbõl korábban botrányt kavaró kijelentései miatt kizárt politikus januárban jelentette ki, ...

hogyha a Fidesz színeiben induló jelölt-társa megelõzi õt a választás elsõ fordulójában, visszalép a javára. Ez megtörtént, Molnár mégis marad.

„Azt is világossá tettem, hogy abban az esetben, ha az elsõ fordulóban Pierre több szavazatot kap, mint én, természetesen én visszalépek. Azt gondolom, hogy ettõl jobban nem tudom a jobboldalt támogatni” – mondta egy lakossági fórumon a független jelöltként induló edelényi polgármester még januárban. Arról beszélt, hogy ha alulmarad a Fideszes jelölt, Daher Pierre mögött, visszalép a javára.

„Én biztos, hogy vissza fogok lépni. Ezt most ennyi ember elõtt kijelentem. Én soha nem csináltam segget a számból” – mondta Molnár Oszkár.

A Fideszes jelölt nyert, Molnár mégis meggondolta magát.

Nem lépek vissza, megmondom, hogy miért. Ez nyilván arra az esetre vonatkozott volna, amennyiben a Fidesznek erre a mandátumra a gyõzelemre szüksége lett volna. Mivel a választás eldõlt, sõt, egyértelmû, hogy a Fidesznek a kétharmada is meglesz, ezért a második forduló az már a személyekrõl fog szólni” – mondja Molnár Oszkár.

A polgármester szerint: „a Fideszes jelölt mocskos kampányt folytatott ellene, ezért semmilyen erkölcsi felelõsséggel nem tartozik neki”.

„A terhesség ideje alatt szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni” – mondta Molnár Oszkár. Ez a kijelentése tavaly szeptemberben került fel az internetre. Szavai óriási vihart kavartak, rágalmazásért feljelentették és tüntetést is szerveztek ellene. A Fidesz ezek után határozott úgy, hogy mást indít jelöltként az edelényi körzetben. Sõt, a pártból is kizárták.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!