2024. május 8. Szerda, Mihály.
 
Légibaleset a fõvárosbanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-06 09:18:09
Egy ismert magyar kamionversenyzõ lehet az egyik áldozata a hétfõ esti, budapesti repülõszerencsétlenségnek.
A III. kerületben egy Cessna 172 típusú repülõgép zuhant le és gyulladt ki, hárman haltak meg. A Független Hírügynökség információi szerint egyikük valószínûleg az Oxxo Racing Team kamionos versenycsapat pilótája. Az áldozatok azonosítása úgy tudni, még tart.

Hárman meghaltak, amikor lezuhant egy motoros kisrepülõgép Budapesten, a III. kerületben, hétfõn este. A gép délután a Farkashegyi repülõtérrõl szállt fel és a III. kerületi Taliga utca egyik víkendháza mellé zuhant le a telekre. A zuhanó repülõgép egy elektromos vezetéket is elszakított. A gépben hárman utaztak, minden bizonnyal már a becsapódáskor meghaltak, de ez csak késõbb derül majd ki, mert a testek összeégtek.

A Független Hírügynökség úgy tudja, a baleset áldozatai között van Szobi Balázs, az Oxxo Racing Team kamionos versenyzõje, több cég tulajdonosa. A 37 éves férfi több extrém sportban is kipróbálta magát, egyebek mellett pilóta is volt. Kamionnal elõször 2004-ben indult a Dakar egyik európai szakaszán, 2006-tól pedig már saját csapattal, a Flex Dakar Teammal indult, kamionnal 2007-ben 5. lett a versenyen. Többször indult és jó helyezéseket ért el a Truck Race Camionship versenyen.

A Független Hírügynökségnek sikerült elérnie az Oxxo Racing Team egyik munkatársát, aki reggel indult Budapestre, információi szerint majdnem teljesen biztos, hogy az egyik áldozat a kamionversenyzõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!