2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

A baleset negyedik sérültje információink alapján már nincs közvetlen életveszélyben.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Debrecen és Berettyóújfalu között.

Baleset miatt lezárták a 47-es fõutat Tépe térségében szerda reggel - közölte a debreceni rendõrkapitányság hivatalvezetõje az MTI-vel.

Ki látta a balesetet?2015-01-29 16:45:07

Tanúk jelentkezését várják a debreceni rendõrök egy autóbalesettel kapcsolatban.

Baleset történt a 47-es számú fõúton Berettyóújfalu és Derecske között, melyben négy személygépkocsi ütközött össze.

Halálos baleset a 47-esen2013-11-03 20:01:06

Halálos közúti közlekedési baleset történt a 47. számú fõúton. A rendõrök teljes útzár mellett helyszíneltek.

A 47-es fõúton Mikepércs és Sáránd között a 17-es km közelében egy kisteherautó kamionnal ütközött össze, a fél útpályát lezárták.

Baleset a 47-es úton2012-09-07 09:41:34

Ma reggel baleset történt a 47-es számú fõúton Debrecen és Mikepércs között. A 8-as kilométerszelvénynél egy személygépkocsi fának csapódott, a  fél útpályát lezárták, rendõrök irányítják a forgalmat. Aki Debrecenbe indul hosszabb menetidõvel számoljon!

A 47-es számú fõúton, a Debrecen, Homokkerti felüljáró Wesselényi utcai lehajtó ága /Berettyóújfalu irányából/ 2012. augusztus 10-én napközben útjavítási munkálatok miatt lezárásra kerül, ezért a Nyíregyháza irányába haladó forgalmat a rendõrök irányítják, egy Budapest irányába haladó ideiglenes sávon.

Az elmúlt napokban több olvasónk is megkereste szerkesztõségünket azzal a kérdéssel, miért korlátozzák drasztikusan a sebességet a 42-es és 47-es utak egyes szakaszain , meddig fog tartani ez a korlátozás és mérik-e a gépjármûvek sebességét az említett helyeken.

A HAON információi szerint egy szürke színû Trabant típusú személygépkocsi haladt Berettyóújfalu felõl Tépe irányába a 47-es fõúton, amikor is, eddig tisztázatlan körülmények között az autó vezetõje elvesztette uralmát a jármû fölött és a jobb oldali árokba borult.

Baleset történt a 47-esen2011-06-05 16:03:44


Mikepércs – HAON – Baleset történt a 47-esen Sáránd és Mikepércs között a szociális otthon elõtt,  két személygépkocsi frontálisan ütközött.

A felújítási munkálatok megkezdése miatt, pénteken este, ideiglenesen, lezárták a 47-es fõút városi szakaszán található vasúti átjárót. A forgalmat a bakonszegi út, illetve - a belváros felõl érkezõknek - a vasútállomás irányába terelték. Az egyirányú haladás miatt kisebb torlódások lehetnek, a menetidõ növekedésével kell számolni. Az illetékes tájékoztatása szerint, a munkálatok - várhatóan - május 31-én, kedden az esti órákban fejezõdnek be, a felújított, döccenésmentes vasúti keresztezõdést ezután vehetik újra birtokukba a közlekedõk.

Két könnyû sérültje lett annak a közlekedési balesetnek, amely csütörtökön reggel történt a 47-es úton, Tépe és Berettyóújfalu között, amelynek egy kamion, egy utánfutót húzó kisteherautó és egy személyautó volt a részese.

« 1. oldal »