2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Április elsejétõl a Vodafone Magyarország minden jelenleg forgalmazott, mobilinternet hozzáférést is tartalmazó lakossági elõfizetéses csomagjában szabadon, korlátozás nélkül lehet használni a VoIP, az internet protokoll alapú hang- és üzenetküldõ alkalmazásokat - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A felhasználók máris elégedetlenek a Samsung új modelljével.

A Vodafone továbbfejlesztette a már több nemzetközi katasztrófa helyszínén bevetett hordozható mobilhálózatát, az Instant Network 3G-t szerdán sajtótájékoztatón mutatták be Budapesten.

Megújítja tarifacsomagjait a Telenor, az új rendszerben az elõfizetõk saját maguk állíthatják össze a csomagba foglalt beszélgetési idõt, az SMS- és az adatmennyiséget - jelentette be a távközlési társaság szerdán Törökbálinton.

A vezetékestelefon-vonalak száma a januári 1,6 millióról 1,4 millióra csökkent.

Újabb településeket von be szélessávú internet szolgáltatási hálózatába az egyik legnagyobb hazai infokommunikációs szolgáltatóvá vált Invitel – tájékoztatták a sajtó képviselõit csütörtökön a vállalat vezetõi Budaörsön, a cég magyarországi központjában.

Az Amerikában és Angliában már sikeresen mûködõ “helyfüggõ mobilmarketing” szolgáltatást elsõként Magyarországon vezeti be a tizenhárom országban jelenlévõ Deutsche Telekom, a megoldás technikai hátterét az IT Services Hungary Kft. (ITSH) biztosítja – tájékoztatta a társaság szerdán az MTI-t.

A Magyar Telekom mintegy 1700 munkavállalójától válik meg a következõ két év során – jelentette be a társaság csütörtökön.

A hatályos uniós roaming rendeletnek megfelelõen július 1-jétõl tovább csökkennek az Európai Unió, valamint Izland, Norvégia és Lichtenstein területén a mobiltelefonálás és adatküldés roamingdíjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell.

Tovább csökkennek az Európai Unió, valamint Izland, Norvégia és Lichtenstein területén július 1-jétõl a mobiltelefonálás, az SMS-küldés és a mobilinternetezés díjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerdán.

Két megkötésnek is véget vethet az a távközlési jogszabálycsomag, amelyet csütörtökön fogadott el az Európai Parlament (EP) Brüsszelben.

Illusztráció
Debrecen – A cégek negyven százaléka vonná össze távközlési és informatikai megrendeléseit.

 

« 1. oldal »