2024. május 13. Hétfő, Szervác, Imola.
 
Fordulat az idõjárásban: ekkor már havazhatForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-01-06 16:14:34
A jövõ héten is többször borult, ködös, ám többnyire enyhe idõ lesz, a hétvégén viszont már többfelé lehetnek mínuszok, néhol hózápor is elõfordulhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú elõrejelzése szerint hétfõn erõsen felhõs, néhol párás idõ várható, fõleg nyugaton és délkeleten van esély napsütésre. Elsõsorban a nap elsõ felében, keleten fordulhat elõ helyenként esõ. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Alpokalján idõnként megélénkülhet a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet plusz 2 és plusz 8 Celsius-fok között valószínû. A legmagasabb hõmérséklet többnyire 8 és 13 fok között alakul, de északkeleten ennél pár fokkal hûvösebb lehet.

Kedden sokfelé borult lesz az ég, párás, tartósan ködös idõ várható, ködszitálás is elõfordulhat. A minimumhõmérséklet plusz 2 és plusz 7, a maximumhõmérséklet 5-10 fok között alakul. Szerdán is borult, párás, helyenként ködös idõ várható néhol ködszitálással. A leghidegebb órákban plusz 2 és plusz 6 fok között alakul a hõmérséklet, nappal 5-8 fokig melegedhet a levegõ. Csütörtökön is többnyire borult, párás, néhol ködös idõ várható. A legalacsonyabb hõmérséklet plusz 2 és plusz 6, a legmagasabb hõmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

A jövõ hét végére csökken a hõmérséklet

Pénteken szórványosan kisebb esõ elõfordulhat, a szél megerõsödhet, az északi megyékben néhol viharossá is fokozódhat. A minimumhõmérséklet plusz 1 és plusz 6 fok között valószínû. A nappali maximumok várhatóan 5 és 10 fok között alakulnak. Szombaton nem várható csapadék és több órás napsütésre is számítani lehet. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között, a nappali hõmérséklet plusz 6 és plusz 10 fok között alakul. Vasárnap átmenetileg megnövekszik a felhõzet, szórványosan zápor, hózápor is elõfordulhat. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1 fok között alakul a hõmérséklet. Nappal 2-6 fokig melegedhet a levegõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!