2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Egészségnap a szív jegyébenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-30 17:29:54
A település lakosságának egészségben töltött éveinek számát szeretné növelni a Földes Nagyközségi Népfõiskolai Egyesület a Szívünk Napja címmel február elsején megszervezésre kerülõ egészségnapja programjaival.

A Karácsony Sándor Közösségi Házban 14 órától az érdeklõdõk Dr. Varga István kardiológus (DEOEC) elõadásában ismerkedhetnek meg szívünk ügyeivel, majd a helyi civil szervezetek és közösségek ötfõs csapatai vívnak szív-tusát. A szívvel kapcsolatos játékos egészségügyi, zenei, irodalmi vetélkedés közben szûrõvizsgálatokkal várják Földes lakóit. Az egészségnap zárásaként Fazekasné Balogh Piroska tart a nap résztvevõinek Chi Kung aktivizáló bemutatót.

Az egészségnap része a Népfõiskola Civil- Egészség- Híd (TÁMOP 6.1.2.-11/1-2012-0731) címû egy éves programjának, melynek keretében a lelki egészség megõrzése, energia egyensúly megtartása, rendszeres testmozgás elõmozdítása, életvezetési kompetenciák fejlesztése, elsõsegélynyújtás és baleset megelõzés érdekében klubszerû tevékenységeket, tanfolyamokat, tréningeket, tanácsadásokat szerveznek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!