2024. május 19. Vasárnap, Ivó, Milán.
 
Csalóka tavasz: így indul a hétForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-03-10 19:56:17
Címkék: Bihari hírek
Az Országos Meteorológiai Szolgálat elõrejelzése szerint túlnyomóan derült, csapadékmentes idõ várható a jövõ hét közepéig, de a nagyobb napi hõingadozás miatt érdemes odafigyelni a megfelelõ öltözködésre.

Ma délnyugaton csökken a felhõzet, ott is több órára kisüt a nap, csapadék már sehol sem várható. Az északi, északkeleti szelet a Dunántúlon és északkeleten erõs széllökések kísérik. A hõmérséklet kora délután 12, 16, késõ este 3, 9 fok között valószínû.

Vasárnap derült, napos, csapadékmentes idõ várható. Az északkeleti szelet a Dunától keletre többfelé erõs széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet -1, +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hõmérséklet 14 fok körül valószínû.

Túlnyomóan derült, napos, száraz idõvel indul a jövõ hét: az északkeleti szél megélénkül, elsõsorban keleten idõnként meg is erõsödik hétfõn. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hõmérséklet 10 és 14 fok között alakul.

Kedden az ország nagy részén túlnyomóan derült, napos idõ várható, csak délkeleten növekszik meg idõnként a felhõzet. Csapadék ekkor sem valószínû. Az északi szél többfelé megerõsödik, a Kisalföldön és északkeleten viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hõmérséklet 11 és 15 fok között alakul.

Jövõ hét közepén idõnként megnövekvõ fátyolfelhõzet mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Az északi szél megélénkül, több helyen meg is erõsödik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hõmérséklet 9 és 11 fok között alakul.

Csalóka: ügyeljünk a megfelelõ öltözködésre!

Frontmentes, alapvetõen kellemes tavaszi idõre számíthatunk a következõ napokban, viszont nagyobb lesz a napi hõingás, emiatt figyeljünk az öltözködésre, estétõl már jobban hûlni fog a levegõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek