2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Befejezett nyomozásokForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-24 17:57:21
Címkék: Bihari hírek
Bíróság elé állítást javasolnak a nyomozók a debreceni bolti tolvajokkal szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságot 2014. március 3–án 15 óra körüli idõben telefonon hívta egy debreceni áruház biztonsági õre. A bejelentõ elmondta, hogy észrevette, hogy az eladó térben egy férfi több áruvédelmi tokban lévõ videojáték lemezt rakott a kosarába, majd letakarta a kabátjával és annak takarásában szétfeszítette a tokokat. Az így megszerzett lemezeket a tettes a kabátjába elrejtette, az üres tokokat az italosztályon a raklapok alá tette, majd a termékekkel fizetés nélkül távozott az üzletbõl.

A rendõrök a helyszínen elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 26 éves debreceni férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak, mely során beismerõ vallomást tett és elmondta, hogy azért lopott, mert a barátaival fogadtak, hogy meg tudja e csinálni. K. Csaba ellen a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és az ügy iratait 2014. március 21-én bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.


Egy 30 éves férfi 2014. február 25-én 20 óra 45 perc körüli idõben az egyik debreceni sportáruházban a polcról levett három baseball sapkát, majd azokat a gyermek ruházati osztályra vitte, ahol a nála lévõ mágnessel és csípõfogóval eltávolította az áruvédelmi eszközöket. A helyi lakos ezek után a nadrágjába rejtette az árucikkeket és fizetés nélkül távozott az üzletbõl. A rendõrök a helyszínen elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

A Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a K. Lajos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást és az ügyben keletkezett iratokat 2014. március 19-én bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek