2024. április 27. Szombat, Zita.
 
A hétvégén nagyrészt napos, száraz idõ várhatóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-27 20:50:40
Pénteken még lehet kisebb esõ, de a hétvége nagy részében száraz, napos idõ várható. A leghidegebb órákban helyenként még elõfordulhat gyenge fagy, délután már 20 Celsius-fok körüli maximumokra lehet számítani – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Pénteken a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön észak felõl lassanként csökken a felhõzet, a déli határvidéken kisebb esõ is lehet, másutt többnyire derült vagy fátyolfelhõs, napos idõ lesz. Helyenként megerõsödhet a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 2 és 7 fok között alakul, de az Északi-Középhegységben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hõmérséklet 14 és 19 fok között valószínû.

Szombaton és vasárnap derült, napos idõ várható. Többfelé megélénkülhet a szél, de csapadék nem lesz. Szombaton a minimumhõmérséklet 3 és 8 fok között valószínû, míg a nappali maximumok várhatóan 15 és 20 fok között alakulnak. Vasárnap a leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 5 fok között alakul a hõmérséklet, a gyenge fagy északkeleten valószínû. A nap folyamán 16-20 fokig melegedhet a levegõ – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!