2024. május 7. Kedd, Gizella.
 
A hétvégén is folytatódik a változékony idõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-03 22:14:44
A hétvégén is folytatódik a változékony idõ, sok lesz a napsütés, de többfelé csapadékra is számítani lehet. Vasárnapra némileg enyhül az idõ, több helyen várható esõ, de néhol így is 20 Celsius-fok körüli melegre lehet számítani – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott elõrejelzésébõl.

Pénteken jellemzõen napos idõ várható, de északkeleten néhol kialakulhat zápor, egy-egy zivatar. Eleinte mérsékelt marad a légmozgás, majd késõ délutántól fõként északkeleten megerõsödhet a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 5 és 11, a legmagasabb 19 és 24 fok között alakul.

Szombaton több helyen megerõsödhet a szél. Az ország északi részén többnyire napos idõ valószínû. Délen viszont többnyire erõsen felhõs vagy borult lesz az ég, és fõként ott többfelé várható esõ, zápor. A leghidegebb órákban 5 és 12 fok között alakul a hõmérséklet. Napközben 14 és 20 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap, az országgyûlési választás napján többnyire mérsékelt marad légmozgás. Délelõtt fõként keleten, estefelé nyugaton várható esõ, zápor. A minimumhõmérséklet 4 és 9 fok között valószínû. A nappali maximumok várhatóan 13 és 19 fok között alakulnak – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!