2024. május 6. Hétfő, Ivett, Frida.
 
Vasárnap akár 27 fok is lehetForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-10 09:58:15
A hétvégén is folytatódik a változékony idõ, a napsütés mellett több helyen lehet esõ, akár zivatar is. Néhol megerõsödhet, viharossá is fokozódhat a szél, de marad a meleg idõ, vasárnap, akár 27 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Pénteken általában sok lesz a napsütés. Északnyugat felõl átmenetileg megnövekszik a felhõzet, de számottevõ csapadék nem valószínû, legfeljebb egy-egy gyenge zápor lehet. Többnyire mérsékelt marad a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 5-10 fok között, a legmagasabb hõmérséklet 21-25 fok között alakul.

Szombaton helyenként lehet záporesõ. A szél viszont megélénkül, néhol erõs széllökésekre is számítani lehet. A minimumhõmérséklet 8-14 fok között valószínû. A nappali maximumok várhatóan 21-25 fok között alakulnak.

Vasárnap a déli óráktól északnyugat felõl egyre többfelé várható esõ, zápor, zivatar, de a Tiszántúlon estig nem valószínû csapadék. Napközben több helyen megerõsödik a szél, majd délutántól egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, és helyenként viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 9-15 fok lehet. Nappal általában 22-27 fok között alakul a hõmérséklet, de északnyugaton néhány fokkal hûvösebb lehet – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!