2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Már a dolgozókat keresik LétavértesenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-08 14:22:47
Folyamatosan keresünk kõmûves, vasbetonszerelõ, ács, lakatos és darus szakmunkásokat, elsõsorban regisztrált munkanélkülieket a létavértesi kistérségbõl.

Gazdasági válság, hitelszûke, finanszírozási problémák – ezek mindegyike szerepet játszott abban, hogy a létavértesi ipari parkban megépült, liapor falelemeket gyártó üzem csak jelentõs késéssel kezdheti meg a termelést...

 

Pántya György, a beruházó Liapor Házak Kft. ügyvezetõ igazgatója most arról tájékoztatta a Naplót, hogy úrrá lettek az említett nehézségeken, és novemberben megkezdõdhet a próbagyártás az üzemben.

A 30-35 fõt foglalkoztató gyár éves kapacitása 18 ezer tonna, amit öt év alatt 40 ezer tonnára szeretnének bõvíteni.

Az árbevételüket öt év alatt másfél milliárd forintra szeretnék felfuttatni. A foglalkoztatotti létszám akkorra megközelíti majd a negyven fõt – tudtuk meg a cégvezetõtõl.

„Folyamatosan keresünk kõmûves, vasbetonszerelõ, ács, lakatos és darus szakmunkásokat, elsõsorban regisztrált munkanélkülieket a létavértesi kistérségbõl.

Az emberek a próbaüzem során sajátítják el a korszerû technológia alkalmazását" – mondta el érdeklõdésünkre Pántya György, hozzátéve, hogy az érdeklõdõk a létavértesi munkaügyi kirendeltségen, vagy a beruházás helyszínén az üzemvezetõnél jelentkezhetnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!