2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Brutális! Az anyjuk mészárolta le a lányokatForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-08 14:57:05
Egy anya megölte két tizenéves lányát, azért kezdet féktelen tombolásba, mert megtudta, ex-férje boldog.

Rekha Kumari-Baker, a 43 éves családanya brutálisan megkéselte az ágyukban a 16 éves Davinát, és 13 éves Jasmine-t.
Davina felébredt, és megpróbálta kivédeni a pengét, de a nõvére álmában, mindenféle védekezés nélkül halt meg. A nõ ezután lezuhanyozott, majd elment tankolni.
Csak azután hívta fel egy rendõrbarátját és elmesélte neki, hogy mit tett, miután elintézte a dolgait. Elmondása szerint azon húzta fel magát Kumari-Baker, hogy ex-férje -aki a gyermekek apja-, újabb sikeres üzletet kötött, valamit a nõ fülébe jutott az is, hogy a férfi viszonzott szerelembe esett egy nõvel.

Ellenben a családanya élete tele volt zûrzavarral, nem talált férfit, aki nem csak szeretõnek akarta, és a kirúgták a szállodából is, ahol dolgozott.
Azért neheztelt idõsebb lányára, Davinára, mert õ nem sokkal az eset elõtt bejelentette, hogy több idõt szeretne tölteni apjával, és annak új partnerével.
Rekha félt, hogy elveszti a gyerekeit, akik szerinte elõbb-utóbb mind az apjukhoz akartak volna költözni, így elvitte õket ruhákat vásárolni is, hogy ezzel "visszahódítsa õket" magához. Azonban ez mégsem hozta meg számára a megnyugvást, ezért úgy gondolta, ha nem lehetnek õvé a lányok, akkor az apjuké se lehessenek.
Az esetet súlyosbítja, hogy nem hirtelen felindulásból végezte ki gyerekeit a nõ, hanem jó elõre eltervezte a dolgot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!