2024. május 19. Vasárnap, Ivó, Milán.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-05 11:29:05
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, akik közül 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján, 2 személyt pedig az ország területén történt jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 28 személyt állítottak elõ, ebbõl 11 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 3 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság – szabadlábon hagyása mellett – nyomozást indított súlyos testi sértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy hosszúpályi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 4-én 15 óra körüli idõben az egyik Hosszúpályiban található szórakozóhelyen két férfi vitatkozni kezdett, majd a 19 éves helyi lakos ököllel megütötte a sértettet. A 25 éves férfinek az ütéstõl felrepedt a fejbõre. A vendéglátóhely alkalmazottja az esetrõl telefonon értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ járõrök a 19 éves bántalmazót elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra. A nyomozók L. Attilát gyanúsítottként kihallgatták, mely során elismerte a bûncselekmény elkövetését.




A rendõrök 2014. július 4-én 22 óra 40 perckor Hajdúhadházon, a vasútállomás környékén járõröztek, amikor a sínek mellett észrevettek egy férfit, akit igazoltattak. Az intézkedés során a járõrök megállapították, hogy ellene lopás vétség elkövetése miatt a Debreceni Járásbíróság által kiadott elfogatóparancs van érvényben. A 33 éves B. Tibort az egyenruhások elfogták és elõállították a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették az újszentmargitai lakost.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek