2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
A héten már többfelé várhatók mínuszokForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-27 10:57:04
A héten csak néhol lehet egy kis esõ, a szél is jellemzõen mérsékelt marad. Ezzel együtt többfelé várható fagy, néhol akár mínusz 4 Celsius-fokig is hûlhet a levegõ – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Hétfõn délelõtt szinte mindenütt feloszlik a felhõzet, csupán nyugaton maradhatnak felhõs körzetek. Csapadék nem várható. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 4 és plusz 4 fok között alakul, északon és keleten valószínû a fagy. A legmagasabb hõmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Kedden a reggeli ködfoltok feloszlása után az ország nagy részén túlnyomóan napos idõ várható, de elsõsorban a Dunántúl nyugati részén tartósabban megmaradhat az alacsony szintû felhõzet. Csapadék nem lesz. A minimumhõmérséklet mínusz 4 és plusz 3, a maximumhõmérséklet 9-14 fok között alakul.

Szerdán és csütörtökön a ködfoltok megszûnése után változóan felhõs idõre lehet számítani. Szerdán néhol – nagyobb eséllyel keleten – kialakulhat kisebb esõ. Csütörtökön nem várható csapadék. Szerdán a leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok lehet. Nappal 8-13 fokig melegedhet a levegõ. Csütörtökön a minimumhõmérséklet mínusz 2 és plusz 3, a maximumhõmérséklet 9-14 fok között alakul.

Pénteken és szombaton nyugaton lehet felhõsebb az ég, de csapadék nem várható. A legalacsonyabb hõmérséklet pénteken mínusz 2 és plusz 3, szombaton mínusz 3 és plusz 3 fok között alakul. Pénteken napközben 9-14, szombaton 8-13 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap változóan felhõs idõ lesz, reggel többfelé várható köd, de számottevõ csapadék nem valószínû. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hõmérséklet 8-13 fok között alakul. A tartósan ködös tájakon viszont 5 fok alatt marad a hõmérséklet – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!