2024. április 27. Szombat, Zita.
 
A hétvégén is folytatódik a ködös, párás idõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-01 19:15:23
A hétvégén is folytatódik a ködös, párás idõ. A leghidegebb órákban többfelé fagypont alá hûl a levegõ, s néhol nappal is csak 5 Celsius-fokig emelkedik a hõmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Pénteken napközben az éjszaka képzõdött köd fokozatosan ritkul, de Nógrád, Heves és Pest megye egyes részein tartósan megmaradhat. Másutt változóan, a délnyugati országrészben kisebb körzetekben erõsen felhõs idõ várható. Számottevõ csapadék nem valószínû, legfeljebb jelentéktelen ködszitálás fordulhat elõ. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 2 és plusz 6 fok között alakul, a kevésbé felhõs északi, északkeleti országrészben lesz a hidegebb. Nappal többnyire 9-13 fokig melegszik a levegõ, de a tartósan párás, ködös helyeken 5 fok közelében marad a hõmérséklet.

Szombaton és vasárnap az ország nagyobb részén túlnyomóan borult, többfelé párás, néhol tartósan ködös idõ várható, de kisebb körzetekben több órára is kisüthet a nap. Helyenként szitálás elõfordulhat. A minimumhõmérséklet mindkét nap általában plusz 2 és plusz 7 fok között várható, de északkeleten néhol gyengén fagyhat. Szombaton a legmagasabb hõmérséklet 7-12 fok között alakul. Vasárnap 6-11 fokig melegszik a levegõ – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!