2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Sokat akartakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-06 13:22:25
A rendõrök elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint 18 köbméter fát vágtak ki egy debreceni erdõbõl. A gyanúsítottak az összes kivágott akácfát nem tudták észrevétlenül lovas szekerükkel elvinni.

November 4-én reggel 9 óra körül Debrecen külterületén, a Panoráma út mellett az egyik erdõtulajdonos észrevette, amint ismeretlenek fát vágnak az õ területén, majd a több mázsa tüzelõt egy lovas szekérre pakolják.

A sértett egy biztonsági õrrel közösen visszatartotta a tetten ért két favágót és telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök elfogták a két helyi lakost, akik elmondták, hogy az elmúlt pár napban az akácfákat valóban engedély nélkül vágták ki, majd a több mázsa tûzifát szekérrel többször fordulva Sz. Sándor telkére szállították. A rendõrök a 62 éves K. Józsefet és az 59 éves Sz. Sándort elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket. A rendõrök az Sz. Sándor telkén megtartott házkutatáskor megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított tüzelõt, valamint az elkövetéshez használt láncfûrészt és baltát.

A Debreceni Rendõrkapitányság a terheltekkel szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!