2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Gyanús volt a táskaForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-11-09 09:31:32
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság szabadidõs nyomozójának feltûnt a két férfi viselkedése, ezért értesítette kollégáit.

Debrecenben a Petõfi téren barátaira várakozott 2014. november 7-én 21 óra 30 perc körüli idõben a Vámospércsi Rendõrõrs szabadidõs nyomozója. A rendõrnek feltûnt, hogy korábban az Erzsébet utca irányába távozó két férfi sietve jött visszafelé és egyikük egy olyan táskát tett a bolt elé és hagyott ott, ami korábban nem volt náluk.

A nyomozó a történtekrõl bejelentést tett a Tevékenység-irányítási Központba. A helyszínre érkezõ járõrök igazoltatták a férfiakat, akik azt mondták, hogy a táskát találták. A rendõrök tanúkutatást ás adatgyûjtést végeztek, melynek során megállapították, hogy a táska az Erzsébet utca egyik üzletének bejáratánál alvó, 21 éves derecskei férfi tulajdona.
A járõrök L. Attila Lajos 42 éves hajdúhadházi férfit és 16 éves fiatalkorú társát elfogták, majd a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították.

A nyomozók a két hajdúhadházi férfit kifosztás bûntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, akik tagadták a cselekmény elkövetését. A debreceni rendõrök L. Attila Lajos 42 éves férfit és 16 éves fiatalkorú hajdúhadházi társát bûnügyi õrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészség felé elõzetes letartóztatásba helyezésük indítványozását.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!