2024. május 26. Vasárnap, Fülöp, Evelin.
 
Minden férfi beteg és nincs gyógyszerForrás: fudo.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-03 09:21:00
Címkék: Bihari hírek
Minden férfi beteg és nincs gyógyszer

Mi az ami igazán lángra lobbant egy férfit? Mi az ami beteggé teszi és ha kell tönkreteszi õt?

Cigarettaként ég egy férfi szívében egy dögös nõ látványa vagy egy több száz lóerõs autó dorombolása.

Ennyi lenne a férfi? Talán igen. De mi okoz robbanást a szívben amikor egy sportkocsi feldübörög? Mi az ami miatt még a pacemaker is kisül?

A vágy, hogy az erõt amit az autó képvisel magunkévá tegyük. Odalépni neki és padlógázzal elszáguldani egy-két hétvégi autós mellett... Szakadjon szét az aszfalt és a kerék égjen cafatokra.
A kanyarokban csakis kilinccsel elõre és a tank deformálódjon... Ez minden vezetés legfelsõbb szintje.

Ez csodálatos dolog és aki szerint nem az, annak úgysem tudom elmagyarázni, miért is az. De van itt még valami. Mi az ami egy merõben más jelleggel, de ugyanolyan hévvel robbant fel egy férfit?

Nem fogja senki kitalálni.... Hát a nõ. De milyen nõ?

Egy férfi életében a nõk már jelen vannak egészen kis korunktól. A konyhásnéni, akinek hatalmas keblei évekig vonzódás tárgyát képezik, az elsõ csók amikor elõször pattant el benne valami, vagy az elsõ együttlét, amikor az a bizonyos pattanás beteljesült.

A férfit a nõ megbabonázza, de mint autóból, így nõbõl is van olyan, amelynek már a puszta látványától is megbolondul a férfi.

Milyen nõ ez? Végigsétál az utcán egy miniszoknyában, ami övnek is jó lenne és ha ez nem volna elég, hosszú combjai a világ legszebb fenekében végzõdnek. Dereka homokórát idézõ, keblei természetesen kerekek és aki teremtette õket biztos elsírta magát a sikeres mû láttán.

Arca csodálatos, szeme kacér, haja dús és sötét, tisztára mint egy 80-as évekbeli sampon reklám.

Csodálatosnak lett megteremtve és minden porcikája egyenként is felrobbantja a férfiak ösztön kezeléséért felelõs génjeit. Meg kell kapni, mindegy mi az ára.

Ez mozgatna minden férfit? Persze kinek szõke, kinek barna, de minden férfit elvarázsol egy ilyen kis tündér. Vagy maga az ördög?

És mi van a családdal és a gyerekekkel? Hát õket is szereti a férfi. Családapa és mindene a család. Nem hagyná õket egy ilyen nõcskéért sem. De amikor már alszik az egész ház minden szem csukva van.... majdnem mind, hisz a férfi szeme nyitva és benne tükrözõdik a falatnyi szoknya és a kerek keblek. Beleégett és nem szabad ezért bántani.

Nem tehet róla, hisz férfi....

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek