2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Közös karácsonyünnep díjakkalForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-27 19:11:38
A településen minden évben megrendezik a falukarácsonyt, december 23-án egész nap várták a látogatókat a szervezõk.

Az idei karácsonyi ünnepségen több fellépõ volt, mint az elõzõ években, most is sokan eljöttek a falu fõterén tartott rendezvényre, és az idén is megjutalmazták az egész évben tevékenykedõket.

Délelõtt folyamán vásár volt a fõtéren: lehetett lángost, fánkot, kalácsot, teát, forralt bort és egyéb finomságokat vásárolni.

Az este 6 órakor kezdõdõ ünnepség Kecskés Gyula polgármester, Zolcsák Miklós görögkatolikus parókus és Fecske Csaba református lelkész ünnepi beszédével kezdõdött.

Felléptek a Mesevár és a Kikelet óvoda nagycsoportosai karácsonyi játékkal, versekkel, majd Molnár Orsi zenés mûsorával szórakoztatta gyerekeket közel egy órán át. A nyugdíjas klub is betlehemest darabot adott elõ, valamint verset hallhattak Egri Lilla elõadásában.

A nemrégiben Pocsajban járt Szalárdi baptista fúvószenekar ide is eljött, és szórakoztatta a közönséget zenéjével. Az est zárásaként most is, mint minden évben átadták a díjakat a 2014-es évben legtöbbet adományozóknak, a legtöbb társadalmi munkát végzõknek és a legtöbbet szereplõknek.

díjazottak
Legtöbbet adományozó: Selyemné Nádró Éva, Kecskés Gyuláné, Mazsu Jenõné.
Legtöbb társadalmi munkát végzõ: Szõlõsi Gyuláné, Simon Csaba, Balázs Péter.
Legtöbbet szereplõ: Pántlika Néptánccsoport, „Nem csak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub, Szivárvány Népdalkör.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!