2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Lopott partifénnyel alapozták volna meg a bulit - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-29 17:43:53
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely súlyos sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 17 személyt állítottak elõ, köztük 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Hajdúböszörményben, a Külsõ-Újvárosi úton található áruház biztonsági szolgálata tett telefonon bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2014. december 28-án 10 órakor, hogy ott visszatartanak egy férfit, aki a kozmetikai osztályon egy parfümöt a kabátja zsebébe rejtett és azzal fizetés nélkül akart az üzletbõl távozni. A helyszínre érkezõ rendõrök elfogták, majd a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságra elõállították a 43 éves férfit. A hajdúböszörményi lakost a nyomozók tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt meghallgatták, majd a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési õrizetbe vették.

Debrecen, Derék utcában található áruház biztonsági õre 2014. december 28-án 15 óra 35 perckor telefonon bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy visszatart két személyt, akik a bevásárlókocsiban lévõ táskájukba egy LED party fényt tettek és azzal fizetés nélkül akartak távozni. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták, majd a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították a 22 éves nõt és a 22 éves férfit. A debreceni lakosokat a nyomozók tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési õrizetbe vették. A két szabálysértõ 72 órán belül bíróság elé áll.

Az ártándi határátkelõhelyen 2014. december 28-án 20 óra körüli idõben kilépésre jelentkezett egy külföldi férfi. Az ellenõrzését végzõ útlevélkezelõ megállapította, hogy a moldáv állampolgár tiltott határátlépés szabálysértést követett el, mivel úgy lépett be az ország területére, hogy jogszerû tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkezett. A rendõrök a 27 éves férfit elõállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatták, majd a további eljárás lefolytatása érdekében a Bevándorlási- és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára vitték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!