2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Balesetek a csúszóssá vált utakonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-05 09:31:09
Hárman lettek rosszul a szén-monoxid miatt a hét végén, de sok más baleset is történt megyénkben.

Súlyosan megsérült a mellkasán az a kerékpárt toló gyalogos, akit útszórást végzõ hótoló sodort el vasárnap este a Vámospércsi úton. Helyszíni információink szerint szerint két férfi haladt a fõút mentén a belváros felé, amikor egyikük eddig tisztázatlan okból a velük azonos irányba tartó munkagépgép tolólapja elé került.

Szintén a 48-as fõúton két személyautó ütközött Haláp közelében. Úgy tudjuk, egy Mercedes megcsúszott, majd megpördülve a szembõl érkezõ Volkswagennek csapódott. Ez utóbbi gépkocsiban egy gyermek könnyebben megsérült, a mentõk kórházba szállították kivizsgálásra.

Még szombaton Hajdúsámsonban csúszott vonat elé gépkocsi, személyi sérülés nem történt.

Az aszfaltot eljegesítõ pénteki ónos esõ a Debreceni Repülõtéren is éreztette hatását: szombat délben a londoni járat több kört volt kénytelen megtenni landolás elõtt, s majd csak akkor ereszkedhetett le, amikor a szakemberek megbizonyosodtak arról, hogy a síkosságmentesítéshez használt anyag kifejtette a hatását.

A hétvégén Hajdúdorogra és Egyekre kéménytûzhöz vonultak a tûzoltók, illetve szén-monoxid-mérgezés miatti segélyhívás is érkezett. Egy nyírábrányi családi házban az érzékelõ jelzett és ketten panaszkodtak rosszullétre panaszkodott, míg egy debreceni lakásban szintén a mérõkészülék sípolt idejében. A mentõk az ott lakó idõs nõt kórházba vitték. Kiderült, hogy a gáztûzhely hibája miatt szivárgott a szén-monoxid.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!