2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Megfújta, ezért most bíróság elé állForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-03 13:11:25
A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 42 éves gyanúsítottal szemben, aki a gyanú szerint az egyik debreceni áruházból ellopott egy alkoholszondát.

A Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást M. Józseffel szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2015. január 18-án 13 óra 15 perc körüli idõben bement az egyik debreceni, Csapó utcai elektronikai üzletbe, ahol eltávolította az áruvédelmi eszközt egy termékrõl, amit a ruházatába rejtett és az áruházból fizetés nélkül sietõsen távozott. A biztonsági õr visszatartotta a gyanúsan viselkedõ férfit és a lopásról telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A helyszínre érkezõ járõrök a 42 éves férfit elfogták és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra. A nyomozók M. Józsefet gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerõ vallomást tett. A megalapozott gyanú szerint a terhelt az üzletben megfújt egy elektromos alkoholszondát, mert kíváncsi volt az alkoholszintjére, aztán annyira megtetszett neki a készülék, hogy azt magával vitte.

A Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya M. Józseffel szemben a nyomozást 2015. január 28-án befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!