2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Összesen hat elfogatóparancs volt a most elkapott férfi ellenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-03 16:29:11
A debreceni rendõrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ismerõse adatait diktálta be, de õt is körözték.

A rendõrök 2015. február 2-án 10 óra 40 perc körüli idõben Debrecenben, a Szent Anna utcán járõröztek, amikor észrevettek egy gyanúsan viselkedõ férfit, akit igazoltattak, azonban nem volt nála semmilyen személyazonosító okmány, így õt a bemondott adatai alapján ellenõrizték.

A Debreceni Rendõrkapitányság munkatársai megállapították, hogy a férfi által megadott adatok más férfihoz tartoznak, aki ráadásul körözés hatálya alatt áll. A 25 éves helyi lakost - mivel nem tudta magát hitelt érdemlõen igazolni és az általa bemondott adatok sem voltak valósak - a rendõrök elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol megállapították a valódi személyazonosságát.

Kiderült, hogy K. István ellen a Debreceni Törvényszék BV. csoportja három elfogatóparancsot adott ki, mivel nem kezdte meg jogerõs szabadságvesztés büntetéseinek letöltését, míg a Debreceni Rendõrkapitányság három elfogatóparancsot adott ki csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint rongálás szabálysértés elkövetése miatt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!