2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
A mobiltelefon kellett nekiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-12 09:34:40
A rendõrök elfogtak és õrizetbe vettek egy 14 éves fiút, aki a gyanú szerint egyeki otthonában fosztotta ki a sértettet.

Egy 60 éves helyi férfi 2015. február 10-én 10 óra 15 perckor feljelentést tett az Egyeki Rendõrõrsön, mert ismeretlen tettes elõzõ napon egyeki családi házából ellopta az ágya mellett tartott mobiltelefonját. A sértett a rendõröknek elmondta, hogy elõzõ nap délután egy helyi fiú érkezett hozzá, de akkor a sértett már lefekvéshez készült, így bevette a gyógyszereit. A férfi ezt követõen arra ébredt, hogy az ágya melletti asztalra tett telefonja nincs meg, ezért annak eltûnésérõl tett bejelentést a rendõrségen.

A rendõrök a feljelentést követõen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek a tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amely egy órán belül eredményre vezetett. A beszerzett bizonyítékok alapján a nyomozók házkutatást tartottak az elõzõ nap a sértett lakásában tartózkodó 14 éves fiú otthonában, ahol egy dobozba rejtve megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított mobiltelefont. A rendõrök a fiatalkorút elfogták és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállították a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására. A terhelt a bûncselekmény elkövetését elismerte.

Ellene a Balmazújvárosi Rendõrkapitányság kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!