2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Tömegverekedés egy debreceni szórakozóhely elõttForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-03 17:45:31
A debreceni rendõröket vasárnap hajnalban riasztották, mert az egyik helyi szórakozóhely elõtt többen összeverekedtek.

Egy férfi tett telefonon bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. március 1-jén 1 óra 8 perckor arról, hogy Debrecenben, egy Piac utcán lévõ szórakozóhely elõtti parkolóban több személy verekszik.

A rendõrök a helyszínen adatgyûjtést, tanúkutatást végeztek, amelynek során megállapították, hogy a Piac utcai parkolóban T. László, Z. Tibor és V. Szabolcs – elõzetes szóváltást követõen – több alkalommal a fejükön ököllel megütötték a 38 és a 24 éves debreceni férfiakat, majd amikor a földre kerültek, õket többször megrúgták.

A 38 éves férfi a verekedés során megsérült, ezért a rendõrök értesítették a mentõszolgálatot, amelynek munkatársai további ellátása érdekében a férfit kórházba vitték.

A rendõrök a 22 éves T. Lászlót, a 23 éves Z. Tibort és a 18 éves V. Szabolcsot elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták õket.

A három férfival szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – a Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság bûntett, súlyos testi sértés bûntett és súlyos testi sértés bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!