2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Hazárdírozáson kapták a 42 nagymamátForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-09 11:37:25
Különleges játékbarlangra csapott le a rendõrség Cipruson: 42 nénit tartóz- tattak le, a pénzben pókerezõ hölgyek között akadt 95 esztendõs is.

Cipruson tilos pénzben játszani, ennek ellenére virágzik a zugpóker a szigeten. Az idõs hölgykoszorút az illegális játékbarlang szomszédságában lakók jelentették fel, mert zavarta õket a nénik állandó jövés-menése. Az õrizetbe vettek zöme 75 és 85 év közötti, a póker mellett römiztek is.

A házkutatás során 546 darab zsetont, valamint 530 kártyalapot foglaltak le. Miután a rendõrök felvették a zömében özvegy asszonyok adatait, hogy eljárást indítsanak ellenük tiltott szerencsejátékért, szabadon engedték õket.

A legkomolyabb megrovásra az a 70, illetve 79 éves hölgy számíthat, akik megszervezték a délutáni pókerpartikat. Saját bevallásuk szerint semmi kivetni valót nem láttak abban, hogy a környéken élõ nyugdíjas hölgyekkel idõnként összeültek pókerezni. Mint mondták, ezt a házkutatás során talált pénzösszeg is bizonyítja: a rendõrség mindössze 100 eurónak megfelelõ összeget kobzott el a razzia során.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!