2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Kiengedték a kórházból a biharkeresztesi baleset sérültjeitForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-02-01 14:14:18
Már kiengedték a berettyóújfalusi kórházból a vasárnap reggel, Biharkeresztesnél történt baleset sérültjeit. A korábbi információkkal ellentétben mind a hét ember csak könnyebb sérüléseket szenvedett, zúzódásokat, kisebb vágási sebeket kellett ellátniuk az orvosoknak.
12:47


Kiengedték a kórházból a biharkeresztesi baleset sérültjeit - mégsem volt súlyos sérült

Már kiengedték a berettyóújfalui kórházból a vasárnap reggel, Biharkeresztesnél történt baleset sérültjeit. A korábbi információkkal ellentétben mind a hét ember csak könnyebb sérüléseket szenvedett, zúzódásokat, kisebb vágási sebeket kellett ellátniuk az orvosoknak. A mûszaki mentés még mindig tart a helyszínen, de félpályán már megindulhatott a közlekedés.

Biharkeresztes felõl Mezõpeterd irányába tartott a 42-es fõúton az az autó, ami egy elõzéskor összeütközött a vele szemben szabályosan haladó román mikrobusszal. A mikrobusz ekkor megcsúszott és összeütközött azzal a gépkocsival, amit a balesetet okozó autó elõzött. A baleset okozója elhajtott a helyszínrõl.

 



11:00


Még mindig tart a helyszínelés a biharkeresztesi balesetben

 

Mind a hét sérültet kórházba szállították, három ember állapota súlyos, négyen szenvedtek könnyebb sérüléseket abban a balesetben, ami vasárnap reggel történt a a 42-es fõúton, a Hajdú-Bihar megyei Biharkeresztesnél. A helyszínelés és az útzár még mindig tart.

Biharkeresztes felõl Mezõpeterd irányába tartott az az autó, ami egy elõzéskor összeütközött a vele szemben szabályosan haladó román mikrobusszal - mondta el a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletese a Független Hírügynökségnek vasárnap. A mikrobusz megcsúszott és összeütközött azzal a gépkocsival, amit a balesetet okozó autó elõzött.

A baleset okozója elhajtott a helyszínrõl. A tûzoltók két autóval vonultak a balesethez, hogy segítsék a sérültek kiemelését a roncsokból. Õk mostanra már végeztek a munkával - mondta el a tûzoltóság ügyeletese a Független Hírügynökségnek. A sérültek állapotáról és a baleset további részleteirõl órák múlva várható újabb információ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!