2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Égõ fáklyaként botorkált a kádhozForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-10 17:28:08
Az elsõdleges információkból kiindulva egyelõre még nem emberölés, hanem "segítségnyújtás halált okozó elmulasztása" miatt nyomoznak a rendõrök a hétfõn, Berettyóújfalun történt eset kapcsán, ...

amelyben egy bírósági titkárt többször megszúrtak, majd felgyújtottak. A rendõrség szerint ez nem zárja ki, hogy az eset minõsítése megváltozik.

Mint arról a Független Hírügynökség kedden már beszámolt, hétfõn leszúrtak, majd felgyújtottak egy 31 éves fiatalembert a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluban. Az áldozat a helyi polgármester nevelt fia, aki bírósági titkárként dolgozott a városban. A gyilkosság idején a férfi felesége volt a lakásban, õ korábban pedagógusként dolgozott.

Sápi Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság helyettes szóvivõje a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy egyelõre "segítségnyújtás halált okozó elmulasztása" miatt tart az eljárás, a gyanúsított az áldozat felesége. Ez nem jelenti azt, hogy a gyanúsítás nem változhat a közeljövõben, de errõl külön értesítik majd a nyilvánosságot.

A Független Hírügynökség információja szerint a férfi a foteljében ült, ott érték a késszúrások. Valaki ezután leöntötte valamilyen gyúlékony anyaggal és felgyújtotta. A fáklyaként lángoló férfi ekkor a fürdõszoba felé botorkált, feltehetõen, hogy eloltsa magát vízzel, de ott elájult és a kádba zuhant. A lakásban a férfi felesége volt csak, sokkos állapotban.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!