2024. május 5. Vasárnap, Györgyi.
 
Mikor érkezik a hidegfront?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-03-24 17:56:58
Szerdán reggel 6, kora délutánra viszont már 18 fok körül alakul a hõmérséklet. Tudjon meg többet! Részletek a cikkben.

Az éjszakai és a reggeli hûvösebb idõ miatt mindenképp ajánlott rétegesen öltözködni, hogy a hõmérséklethez igazodva tudjuk a rétegek számát változtatni.

 

Szerda hajnalban párára, foltokban ködre lehet számítani Hajdú- Biharban, ám ez már a kora reggeli órákban eloszlik. Száraz, derült idõ lesz napközben- viszonylag gyorsan emelkedõ hõmérséklettel. Gyenge keleti szél fúj, de a maximum hõmérséklet 4-6 fokkal is meghaladhatja az évszakos átlagot.

Szerdán reggel 6, kora délutánra viszont már 18 fok körül alakul a hõmérséklet.

Megyénkben péntek estig száraz, meleg, és nagyrészt derült idõ várható. Szombaton azonban hidegfront érkezik, a hõmérséklet csökken, viharos széllökésekre, általában erõsen felhõs idõre, esõkre kell készülnünk.


Vasárnap változóan napos-felhõs, mérsékelten szeles idõre van kilátás, helyenként záporokkal is számolhatunk.

Orvosmeteorológiai szempontból várhatóan jelentõs változásoktól mentes, az évszaknak megfelelõ idõre van kilátásunk. A tartós meleg hatására az influenza és az influenza-szerû megbetegedéseket okozó vírusok száma csökken, így a megbetegedettek számában is drasztikus csökkenés várható, új megbetegedés csak elvétve fordulhat elõ.

Az éjszakai és a reggeli hûvösebb idõ miatt mindenképp ajánlott rétegesen öltözködni, hogy a hõmérséklethez igazodva tudjuk a rétegek számát változtatni, elkerülve az alul- illetve a túlöltözöttség okozta megfázást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!