2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Versenyre készül Tiger WoodsForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-06 10:58:09
Elsõ sajtótájékoztatóját tartotta hétfõn Tiger Woods golfsztár a magánéleti botrányainak tavaly decemberi kirobbanása óta.

A golfrajongók a beszámolók szerint barátságosan fogadták a sztársportolót az augustai golfpályán, ahol a csütörtökön kezdõdõ US Masters versenyre gyakorolt. Az lesz elsõ versenye, mióta ideiglenesen visszavonult.

"Hihetelen fogadtatásban volt részem a gyakorlás alatt" - köszönte meg Tiger Woods rajongói támogatását, elismerve, hogy a múltban mennyire nem értékelte, illetve alulértékelte a rajongók szerepét. Az AFP francia hírügynökség beszámolója szerint a golfozó a gyakorlása alatt idõnként kedélyesen elbeszélgetett a nézelõdõkkel, mosollyal reagált a lelkesítõ bekiabálásokra, és végig nyugodnak tûnt.

Woods, egy újságírói kérdésre elmondta, hogy felesége, Elin nem lesz ott a csütörtökön kezdõdõ versenyen.

A golfsztár a tavaly november 27-én történt állítólagos "balesete", és az abból kindult magánéleti botrányok után elõször csak februárban jelent meg a nyilvánosság elõtt. Akkor, a barátai és családja elõtt, újságírói kérdések nélkül tartott sajtótájékoztatón bocsánatot kért feleségétõl, gyerekeitõl, szüleitõl és barátaitól magánéleti kicsapongásai miatt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!