2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
4 szexi titok a pasikról, amit a férfimagazinokban találtunkForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-06-06 08:19:30
Néha megéri fellapoznod egy-egy férfimagazint. A cicik mellett érdekes információkra bukkanhatsz a pasikról: most lerántjuk néhányról a leplet.

Gondoltad volna, hogy a férfimagazinok még számodra is hasznosak lehetnek? Ha belelapozol párod gyûjteményének egyik darabjába, vagy az újságosnál egyszer divatlap helyett egy pasimagazint vásárolsz, mást is találhatsz benne a ciciken túl. A férfimagazinok számos meglepõ titokkal szolgálhatnak: íme, a legérdekesebb tények, melyekre nem is olyan hosszas keresgélés után bukkantunk!

A reggeli merevedésnek semmi köze a vonzalomhoz

Szomorú, de igaz: ezek szerint nem azért ébredsz púpos ágytakaróra reggelente, mert partnered már a nap elsõ percében megkívánt, hanem csak a biológia tehet mindenrõl. Az egyik népszerû pasimagazin állítása szerint a férfiak az alvás legmélyebb szakaszában igen erotikus álmokat látnak, és ezért formál sátrat a takaró reggelente.

Bár biológiai szemszögbõl helytállóbb az a magyarázat, miszerint az álom REM-fázisában felgyorsul a vérkeringés a nemi szervek környékén, így a pasi vágya anélkül is életre kel, hogy bármi izgatóról álmodna, a tény azon nem változtat, hogy, ha nem is te ébresztetted fel benne a kisördögöt, valószínûleg nem lesz ellenére, hogy játszadozz vele, ha korán reggel kedved tartja.

A romantika sem megvetendõ

Sokan állítják, hogy a férfiak hajlamosak menekülõre fogni, ha romantikus gyertyafényben úszik a lakás. Örömteli tény azonban, hogy a magazinok erre rácáfolnak, ugyanis azt állítják, hogy a pasiknak cseppet sincs ellenükre egy este kettesben, sõt, még a rekedtes jazz is tökéletes aláfestõ zene, különösen bakelitrõl. Egy pohár Martinival a folytatáshoz is meghozhatod a pasid kedvét, és valószínûleg az sem lesz ellenére, ha a tüzes, sebes tempó helyett ezúttal lassabbra veszed az elõjátékot, és csak komótosan engeded, hogy a bugyidat megközelítse.

Ehhez azonban az is hozzátartozik, hogy idõnként nem árt, ha vadabbik énedet veszed elõ, és különösebb romantikus felvezetõ nélkül térsz a lényegre, párod legnagyobb örömére.

A féltékenység hihetetlenül izgató


A legtöbb pasi szemében a kóros féltékenység a kapcsolat végét is jelentheti, érdekes azonban, hogy van, akit ezzel szemben feltüzel. Ha egy rég eltûnt fiúbarátod hirtelen elõkerül, ha feltûnõen sokszor hívogat a fõnököd, a pasid valószínûleg gyanakvóan érdeklõdni kezd, hogy mégis miért ennyire szoros a viszonyod egyes férfiakkal. Az is elõfordulhat azonban, hogy mielõtt támadna, és akár alaptalanul hibáztatna, magát bírálja el, ha pedig úgy érzi, lenne okod félrekacsintgatni, inkább még idõben megpróbál változtatni.

Hasonló helyzetben hirtelen az is világossá válhat számára, mennyire fontos vagy neki, és a tudattól, hogy akár el is veszíthet, alaposan megváltozhat. Hirtelen szenvedélyesebb és tüzesebb lesz, de azon se csodálkozz, ha észreveszi, hogy kicsit megváltozott a frizurád - élvezd ki bátran a helyzetet, de egyet semmiképp ne tegyél: ne használd ki. Ne adj tehát okot a féltékenykedésre, és lehetõleg minél elõbb beszéld meg vele, hogy bízhat benned, és nincs viszonyod senkivel.

Buknak az idõsebb nõkre

Nem biztos, hogy a tökéletes testû, vörös cipõs bombázó az, akitõl a legjobban kell tartanod, ha úgy érzed, párod hajlamos más szoknyák után is futni. A férfiak vallomásai szerint ugyanis egy szép, fiatal nõ ellenállhatatlan, azonban ezzel többnyire tisztában is van, így nem tesz azért semmi különöset, hogy a pasi megkívánja. Elég a puszta jelenléte. Ezzel szemben az érettebb hölgyek élvezettel kényeztetik a férfit, és próbálják kitalálni még a titkolt vágyait is. Ha tehát te szeretnél lenni a legszexisebb, életkortól függetlenül az a fontos, hogy ne csak a tökéletes csábító öltözékkel törõdj, de varázsold el a pasit az ágyban is!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!