2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Viharos szél, újabb esõk, hûvös idõ!Forrás: koponyeg.hu
Utolsó módosítás: 2010-08-31 12:18:52
Kedden általában erõsen felhõs, vagy borult lesz az ég és többfelé várható újabb - délelõtt keleten, délután nyugaton kiadós mennyiségû - esõ, zápor, esetleg zivatar. A nap elsõ felében a délnyugati tájakon, délután észekkeleten elõbukkanhat a nap. Reggel 8 fok körül, délután mindössze 12 és 17 fok között alakul a hõmérséklet. Többfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél (sõt a Balaton térségében és a Móri-árokban 90-110km/h-s lökések is lehetnek). Kettõs fronthatás várható. Igen kellemetlen, igazi nyárbúcsúztató idõjárásra számíthatunk, az évnyitók szomorkás, esõs idõben zajlanak majd...

Szerdán - a tanítás elsõ napján - lassan csökken a felhõzet és nyugat felõl egyre többfelé bújhat elõ a nap, de a keleti országrészben még délután is kialakulhat esõ, záporesõ.Továbbra is többfelé viharos lesz az északnyugati szél. És a csúcshõmérséklet is csak 18 fok körül várható - némi vígasz a sulikezdéshez a szeles, hûvös idõ.

Csütörtökön sok-sok napsütésre van kilátás, az idõnként erõsebben megnövekvõ felhõzetbõl inkább csak északkeleten alakulhat ki zápor. 22 fok köré kúszhat a hõmérõ higanyszála. Az északnyugati szél mérséklõdik.

Pénteken, szombaton és vasárnap változóan felhõs lesz az ég és elszórtan fordulhat elõ kisebb esõ, zápor. Mérsékelten meleg idõ várható, 18 és 25 fok közötti értékekkel.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!