2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
A DEAC II. nyerte a megyei másodosztály rájátszásátForrás: saját,haon
Utolsó módosítás: 2012-06-25 11:53:51
Vasárnap délután rendezték meg a megye II. rájátszását. Az abszolút bajnoki címért az Északi csoport gyõztese, a DEAC-Szertár Sportbolt II. csapott össze a Déli elsõvel, a Komádival. Az izgalmas találkozón a Komádi csapata mindvégig közelebb állt a gyõzelemhez, sokkal több helyzetet dolgozott ki, mint ellenfele. A hajrában - Tóth kiállítása miatt - 10 fõre fogyatkozott komádiak becsülettel küzdöttek, de a jobb helyzetkihasználás 2-1-es debreceni sikert hozott, így Katona László csapata lett a bajnokok bajnoka.

 

A bronzmérkõzésen az Északi második Hajdúdorog küzdött meg a Déli ezüstérmes Hosszúpályival. Ezt a derbit magabiztosan, 5-2-re hozta Selyem Nándor alakulata, a Hosszúpályi. Ha érdekli, a szakvezetõk hogyan vélekedtek a mérkõzésekrõl, portálunkon meg tudja tekinteni.

Megye II. rájátszás

DEAC-Szertár Sportbolt II.-Komádi 2-1 (2-1)

300 nézõ, vezette: Darányi A. (Áncsán Gy., Vasziliu T.).

DEAC II.: Szabó P. – Riskó M., Madar Cs., Sóvágó I., Buglyó D. (Radványi R.), Papp G. (Lengyel I.), dr. Köstner T. (Jóna G.), Hasilló R., Rácsai L., Szõke P. (Katona Z.), Bencze Z. (dr. Rácsai L.). Edzõ: Katona László.

Komádi: Kirmi P. – Varga L., Farkas J., Vass Á., Nagy I., Tóth F., Balogh S., Trippon Cs., Zima V., Földesi J. (Farkas L.), Pataki Zs. (Fekete L.). Edzõ: Lukács János. Gól: dr. Köstner T., Bencze Z., illetve Zima V. Jók: Szabó P., dr. Köstner, Madar, Sóvágó, illetve Vass Á., Varga L., Nagy I. Kiállítás: Tóth F.

Katona László: – Izgalmas mérkõzéssel fejeztük be a tökéletes bajnoki évünket. Gratulálok a Komádi csapatának, egyrészt a Déli csoport megnyeréséhez, másrészt ahhoz, hogy ma bármilyen eredmény kialakulhatott volna a meccs képe alapján. Több nagy hiányzónk volt, például Kerekes Zsombor, aki „az év sportsérülése” címre esélyes esemény következtében hiányzott. Némi generációs feszültséget érzek a csapaton belül, mert olyat ritkán látok, hogy ziccer helyzetben lévõ, feltörekvõ szélsõ-középpályásunkat veterán támadónk rúgja agyon.

Lukács János: – Még egyszer gratulálok a fiúknak az egész éves teljesítményükhöz, úgy érzem, megérdemelten nyertük meg a megyei másodosztály Déli csoportját. Errõl a mérkõzésrõl meg csak annyit, hogy egy nagyszabású fogathajtó versenyrõl érkeztünk ide, de ezek után is feladtuk a leckét az Északi csoport gyõztesének. Gratulálok a DEAC-nak a bajnoki címhez. Köszönjük a szurkolóink egész éves bíztatását.

 

Hajdúdorog-Hosszúpályi 2-5 (1-2)

120 nézõ, vezette: ifj. Szilágyi S. (Papp J., Pallai Zs.).

Hajdúdorog: Nagy CS. – Simicsku R., Juhász B., Pogácsás J., Szûcs R., Anga A., Kovács A., Simicskó Gy., Bódi I. (Pajkos I.), Oláh Zs., Pogácsás B. Edzõ: Nagy Zsolt.

Hosszúpályi: Sallai J. – Horogh F. (Rostás), Sándor, Debreceni, Erdei, Nagy S., PAtka, Devits (Tamás M.), Szõke (Lakatos L.), Lakatos J., Lakatos N. Edzõ: Selyem Nándor. Gól: Bódi I., Pajkos I., illetve Devits (2), Lakatos J., Szõke, Lakatos L. Jók: Juhász B., Simicsku R., Kovács A., Oláh Zs., Pogácsás J., illetve Sándor, Patka, Devits, Horogh.

Nagy Zsolt: – Gratulálok Hosszúpályi csapatának, megérdemelten nyerték meg a mérkõzést. Mi a bajnokság vége felé egyre kevesebben voltunk, de így is nagyszerû teljesítmény volt a társaságtól a második hely megszerzése a tavaszi szezonban.

Selyem Nándor: – Ha múlt heti mérkõzést megnyertük volna, ma pedig csak döntetlent játszunk, sokkal boldogabbak lennénk, mint így. Gratulálok a csapatnak a tavaszi teljesítményéhez.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!