2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Szórakozni felelõsen is lehetForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-07-16 11:12:54
Berettyóújfalu – Szélsõ érték néven természetbarát kulturális találkozónak ad otthont három napon keresztül  A Népligetben megrendezett találkozónak ugyanúgy célja a kortárs és hagyományõrzõ magyar kultúra különlegességeinek, sajátos értékeinek a bemutatása, mint a tehetségek felkarolása.

 

A szervezõk arra vállalkoztak, hogy bebizonyítsák; igenis lehetséges egymás elfogadása a béke, az együttélés hirdetése a közösségi élmények építõ erejével.
Nem egyszerû úgy szórakozási lehetõséget teremteni bármely korosztály számára, hogy a természeti értékek védelmével összhangban álljanak a különbözõ kulturális, sport és környezetvédelmi programok, de Biharfõvárosában ezen a hétvégén ez sikerült. Valamennyi résztvevõ megtapasztalhatta, hogy szórakozni felelõsséggel, mértékkel is lehet, és talán így jó igazán.

Szombaton délelõtt fõzõverseny, kézmûves foglalkozások, csónakázási lehetõség, környezet- és természetvédõ programok adtak elfoglaltságot a látogatóknak, nap közben némi ügyességi verseny is belefért az idõbe, este pedig természetesen a koncerteké volt a fõszerep a nagyszínpadon. Vasárnap még inkább a természetközeliség hatja majd át a programokat, hiszen a nap túrákkal indul a bihari térségben; lesz, aki gyalog, mások futva, megint mások kajak-kenuval kelnek útra, hogy megismerjék az országnak ezt a keleti szegletét.

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!