2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Tizenévesek verekedtek Berettyóújfaluban Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-01-08 10:09:41
Hajdú-Bihar – Csoportos garázdaság bûntett miatt indult nyomozás egy kismarjai és egy berettyóújfalui lány ellen, akik múlt péntek délelõtt több társukkal összeverekedtek Berettyóújfaluban, a Bercsényi utcában; a 15 és 16 éves fiatalokat kihallgatták, az ügyben további gyanúsítások várhatóak – tájékoztatott hétfõn Vezendi Jánosné rendõségi szóvivõ, megjegyezve: a verekedés okáról egyelõre nem adhat bõvebb információt.

Egy 19 éves nyíradonyi fiatal egy biztonsági õrrel hangoskodott szombat éjjel egy debreceni szórakozóhelyen. Az erõsen ittas fiút ugyanis az õr nem engedte be mulatni, amit õ igen zokon vett. Addig-addig kiabált, hogy a biztonsági ember értesítette a rendõröket, akik elõállították, s szabálysértési eljárás keretében felelõsségre vonták a garázdát.

Az alezredes beszámolója szerint vasárnap késõ este a 42-es fõúton, Földesen állítottak meg egy autóst. Kiderült, hogy a moldáv férfit a Gyulai Városi Bíróság körözteti, ezért a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették.

Hajdúböszörményben szintén fogdára került egy 51 éves férfi, aki ellen a helyi bíróság adott ki korábban elfogatóparancsot.

hajdúhadházi rendõrök egy lopás vétség megalapozott gyanújával folyó eljárás kapcsán vettek õrizetbe egy 36 éves hajdúhadházi férfit.

Tizenévesen a fogdán

Konyár külterületén falopáson értek a járõrök vasárnap délután egy 39 éves és egy 17 éves helyi férfit, míg a nánási rendõrök január 3-án Polgár területén kaptak falopáson egy 18 éves fiút. Meghallgatásukat követõen mindhárman szabálysértési õrizetbe kerültek.

Egy 42 éves nyírmihálydi nõt tiltott kéjelgés miatt állítottak elõ és vettek õrizetbe Debrecenben; a prostituáltat a Nagyerdei körútról vitték be.

Péntek éjjel Ártándnál tiltott határátlépõt észleltek hõkamerával a határrendészek. A férfi a vasúti töltésen gyalogolt, amikor igazoltatták. Az albán férfi azonban nem tudta hitelt érdemlõen igazolni jogszerû magyarországi tartózkodását, ezért elõállították.

HBN

 

18 elõállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén január 6-án 18 személyt állítottak elõ az intézkedõ rendõrök, köztük 3 személyt bûncselekmény gyanújával. Biztonsági intézkedés hat esetben történt. A megye közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!