2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-04-12 10:10:42
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. április 11-én 4 személyt fogtak el, 22 személyt állítottak elõ a rendõrök, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.  

Az elmúlt huszonnégy órában tulajdon elleni szabálysértés miatt a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság, a Debreceni Rendõrkapitányság és a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság 1-1 fõt vett szabálysértési õrizetbe.

Tettenért tyúktolvaj

Egy hencidai ház melléképületébõl próbált meg tyúkokat és kacsát eltulajdonítani 2013. április 11-én nem sokkal éjfél után egy helyi férfi. Az elpusztított baromfikat zsákba rakta, de elvinni már nem tudta, mert a járõrök tettenérték és elfogták. Az elfogott férfit elõállították a Pocsaji Rendõrõrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Az õrizetbe vett R. Roland 27 éves gyanúsítottal szemben az eljárást lopás bûntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság folytatja le.

Volt feleségét bántalmazta

Súlyos testi sértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság egy 42 éves helyi férfi ellen, aki a vele egy háztartásban élõ volt feleségét bántalmazta. A férfit elõállították a kapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!