2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Nadrágszíjjal és késsel támadtak – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-07-22 09:24:52
Hajdú-Bihar –  A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 13 személyt állítottak elõ és 2 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Megyénk közútjain a rendõrök 2 könnyû és 2 súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Nõre támadtak

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az ellen a két külföldi férfi ellen, akik július 20-án éjszaka Debrecenben a Petõfi téren – egy korábbi, õket ért sérelem miatt – egy hajdúhadházi nõre támadtak. A sértettet elõször nadrágszíjjal próbáltak megverni, de miután a nõ elszaladt elõlük, egy zsebkést dobtak utána, amely nem találta el. A kiérkezõ járõrök a helyszín közelében rövid idõn belül elfogtak egy 18 éves és egy 29 éves külföldi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bûncselekmény elkövetésével. A rendõrök a két személyt elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki õket.

Cipõt lopott

Cipõt lopott június 20-án délelõtt egy konyári fiatal férfi az egyik debreceni nagyáruházban. A fiatalember a cipõrõl eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd azzal fizetés nélkül távozott. Az üzlet biztonsági õre azonban látta az eseményt, ezért a tolvajt visszatartotta a rendõrség kiérkezéséig. A 15 éves gyanúsítottat a járõrök elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás aDebreceni Rendõrkapitányságon.

HBN

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!