2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Lopott kerékpárt és kábítószer gyanús növényi származékot találtak a rendõrökForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-07-28 19:32:15
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés miatt, 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 24 személyt állítottak elõ, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 súlyos és 2 könnyû sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy szolgálaton kívüli rendõr segítségét kérte 2013. július 27-én délelõtt egy bárándi nõ, akinek a kerékpárját két nappal korábban Bárándon a Kossuth téren az óvoda elõtti területrõl lopták el.

A sértett az elkövetõ ruházata alapján ismerte fel a Rákóczi utcán azt a gyalog közlekedõ – és gyanúsan viselkedõ – férfit, aki jármûvét ellopta. A felismerést segítette az is, hogy a cselekmény elkövetésekor, egy mobiltelefonnal felvételt készítettek a kerékpárral menekülõ tolvajról.

rendõr azonnal értesítette kollégáit, akik kiérkezéséig visszatartotta a helyszínen a kerékpár-tolvajt. Ahencidai férfi elõször tagadta a járõröknek, hogy bármi köze is lenne a történtekhez, de a rendõrök a lakóházának a padlásán késõbb megtalálták az ellopott kerékpárt.

A 33 éves férfit elõállították a PüspökladányiRendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen õrizetbe vették. Ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A rendõrök 2013. július 27-én éjszaka öt olyan férfit állítottak elõ (közterületrõl) a DebreceniRendõrkapitányságra, akiknél a ruházat-és csomagátvizsgálásakor kábítószer gyanús növényi származékot találtak. Az elsõdlegesen elvégzett kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, ezért gyanúsítottként hallgatták ki õket a nyomozók.

A 20 és 27 év közötti gyanúsítottak ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás a kapitányságon.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!