2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hárman támadtak a nõre – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-08 15:46:01
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, közülük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján.

Az egyenruhások 28 személyt állítottak elõ, ebbõl 7 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 8 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 2 súlyos, 6 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányságra 2013. október 7-én 12 óra 45 perc körüli idõben érkezett bejelentés arról, hogy Kokadon egy bolt elõtt három személy rátámadt egy 34 éves nõre.

A kiérkezõ járõröknek a sértett elmondta, hogy L. Ferencné az utcán odalépett hozzá és vitatkozni kezdett vele, majd a vita hevében egy bottal megütötte õt. Ezt követõen odament hozzájuk L. Ferenc és B. Hanna is, akik szintén bántalmazták a sértettet, majd távoztak a helyszínrõl.

A létavértesi járõrök a Készenléti Rendõrség egyenruhásaival közösen beazonosították a két verekedõ 25 éves nõt és társukat, a 43 éves férfit, akiket a helyszíntõl nem messze elfogtak és a kapitányságra elõállítottak, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

A három kokadi lakossal szemben az eljárást garázdaság bûntett és más bûncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja.

A Hajdú- Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2013. október 7-én 18 óra körüli idõben érkezett bejelentés arról, hogy Vámospércs egyik utcáján két 19 éves férfi között vita alakult ki.

M. Renátó és J. József között kialakult veszekedés végül verekedéssé fajult. A két helyi férfi civakodásába, kölcsönös bántalmazásába késõbb, további négy személy is bekapcsolódott. A vámospércsi garázdák a járõrök kiérkezéséig karóval és lapáttal bántalmazták egymást.

A bejelentésre azonnal reagáló rendõrök, a Készenléti Rendõrség járõreivel együtt a helyszínen elfogták a 19 éves M. Renátót, a 32 éves S. Csabát, a 42 éves M. Lászlót, és a másik három fõs – a 19 éves J. Józsefbõl, a 35 éves T. Józsefnébõl, a 38 éves B. Sándorból álló – társaságot.

A nyomozók az elõállítottakat gyanúsítottként kihallgatták, majd – T. Józsefné kivételével – õrizetbe vették, és elõterjesztést tesznek az elõzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ellenük a nyomozást a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

Az ártándi határátkelõhelyen 2013. október 7-én 22 óra körüli idõben egy moldáv férfi igazoltatásakor megállapítást nyert, hogy tiltott határátlépést követett el, mivel úgy lépett be az ország területére, hogy jogszerû tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkezett.

A rendõrök a férfit elõállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatását követõen a további eljárás lefolytatása céljából a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára vitték.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!