2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
A rendõrök négy fatolvajt fogtak el és vettek õrizetbe.Forrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-01 08:03:35
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 15 fõt állítottak elõ, közülük 3 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain 5 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendõrök, melybõl 2 súlyos és 3 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságra 2013. november 30-án 15 órakor egy erdõõr telefonon tett bejelentést, mert Hajdúhadházon az Epres utca végén visszatart négy férfit, akik a vállukon több akácfát vittek, amelyeket a közeli erdõbõl engedély nélkül vágtak ki. A helyszínre érkezõ rendõrök elfogták a fatolvajokat, akiket elõállítottak a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 57 éves B. Mihályt, a 48 éves B. Jánost, a 46 éves B. Tibort és 16 éves fiatalkorú társukat.

A helyi lakosokkal szemben – õrizetbe vételük mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya folytatja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek