2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Közösségi teret avattakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-18 10:51:52
Közel egymilliárd forintot fordítottak a fejlesztés elsõ ütemére.

Integrált városfejlesztési program végéhez érkezett Polgár városa, pénteken a projekt elsõ ütemét avatták ünnepélyes keretek között. A központ fizikai megújulása mellett nagy hangsúlyt fektettek a lakosság számára rendelkezésre álló közösségi szolgáltatások korszerûsítésére is.


Megújult a hivatal

A funkcióbõvítõ beruházás egy alaposan átgondolt városfejlesztési koncepciót valósít meg, a beavatkozások illetve a projektelemek egy komplex városfejlesztési tevékenység részeként mentek végbe. A fejlesztések hosszú távon biztosítják a település gazdasági, társadalmi fejlõdését, egyúttal a városi és közösségi funkciók és a társadalmi kohézió erõsödését is eredményezik.

Megtörtént a polgármesteri hivatal korszerûsítése és teljes felújítása, új épületként a Gazdasági Szolgáltató Ház megépítése, valamint a mûvelõdési ház épületének korszerûsítése, felújítása, bõvítése. A városközpont kulturális és közösségi vonzerejének növelése érdekében a városközponti fõtér felújítása, térburkolattal való ellátása, térfigyelõ rendszer kiépítése, a közvilágítás korszerûsítése, új utcabútorok elhelyezése, a római katolikus templom mögötti területen parkolók kialakítása és az Orosz hõsi emlékmû és környékének rehabilitációja során megújult közterek, zöldfelületek, parkolók, kapcsolódó vonalas infrastruktúrák fejlesztése valósult meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!