2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
A szeretet ünnepét köszöntöttékForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-27 20:21:13
Sokéves hagyományként Karácsony elõtt Földes lakói, a gyerekek és felnõttek, a civil szervezetek közösen készültek a Megváltó születésnapjára, a szeretet ünnepére.

Adventtõl színes programok sora várta a nagyközség lakóit. Adventet köszöntve, az András naphoz kötõdve került megrendezésre a VII. Kárpát – medencei Võfélytalálkozó.

Gyermekek százai találkoztak a Télapóval, ismét megrendezték a karácsonyi forgatagot, Jézus születését hangversennyel köszöntötték az Alapfokú Mûvészeti Iskola tanulói. A két nyugdíjas klub szeretet napi teadélutánt rendezett. A Földes Nagyközségi Népfõiskolai Egyesület Karácsonyváró délutánján megtartott évértékelõ taggyûlése keretében Dr. Sápy Szilvia néprajzkutató a Karácsonyi ünnepkör kialakulásának történelmi hátterérõl tartott képes elõadást.

A református egyházközség az idõsek és gyermekek karácsonyát rendezte meg, majd szenteste a református templomban százak tekintették meg a gyerekek Megváltó érkezését köszöntõ karácsonyi mûsorát és a Földesi Polgári Egyesület tagjai által bemutatott betlehemes játékot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!