2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Idén sajnos már nem szánkózhatunkForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-27 20:28:29
Az idén már nem várható hóesés, hét végén helyenként esõre lehet számítani, néhol megerõsödhet a szél is, de szilveszterkor már nem valószínû csapadék, mérsékelt marad a légmozgás, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat adataira hivatkozva az MTI.

Az év utolsó napjaiban a leghidegebb órákban is mínusz 1, napközben viszont akár plusz 12 Celsius-fok körül alakulhat a hõmérséklet. Pénteken a Dunántúlon még helyenként lehet kisebb esõ, zápor, nyugaton idõnként a szél is megélénkülhet. A legalacsonyabb hõmérséklet 2 és 7 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben lehet gyenge fagy. A legmagasabb hõmérséklet 7 és 12 fok között valószínû.

Szombaton erõsen és gyengébben felhõs idõszakok váltakoznak, több-kevesebb napsütés is várható. Az Északi-középhegység térségében helyenként elõfordulhat kisebb esõ, zápor, de másutt nem valószínû csapadék. A déli, délkeleti szél északnyugaton gyakran megerõsödhet. A minimumhõmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között várható, a nappali maximumok plusz 6 és plusz 12 fok között alakulnak.

Vasárnap a Dunántúlon többfelé, a középsõ országrészben szórványosan várható esõ, zápor, keleten nem valószínû csapadék. Emellett néhol megerõsödhet a szél is. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul a hõmérséklet. Napközben 5-10 fokig melegedhet a levegõ.

Jövõ hétfõn kezdetben fõként keleten még lehet elszórtan esõ, illetve zápor, majd megszûnik a csapadék. Néhol megerõsödhet a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a legmagasabb plusz 4 és plusz 9 fok között alakul. Jövõ kedden, az év utolsó napján változóan felhõs idõ várható több-kevesebb napsütéssel. Mérsékelt marad a szél, csapadék sem valószínû. A minimumhõmérséklet mínusz 4 és plusz 1 fok között valószínû. Napközben 2-6 fokig melegedhet a levegõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!