2018. április 19. Csütörtök, Emma.
 

Bakonszeg: - Dr. Fekete Károly püspök úr a Zsidókhoz írt levélből, a 4. rész 14. 15. és 16. versben lévő igével kezdte az igehirdetést, március 7-én Matkóné Cseh Brigitta lelkész beiktatásán: "Mivel tehát nagy főpapunk van, aki áthatolt az egeken Jézus az Isten fia, ragaszkodjunk hitvallásunkhoz. Mert nem olyan főpapunk van, aki ne tudna megindulni erőtlenségeinken, hanem olyan, aki hozzánk hasonlóan kísértést szenvedett mindenben, kivéve a bűnt."

Végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést kér a Berettyóújfalui Járási Ügyészség arra a 41 éves férfira, aki januárban egy ittas éjszaka után engedély nélkül éjszakázott egy bakonszegi udvaron parkoló autóban, majd reggel már munkába is a „szerzeménnyel” ment…

Jó hangulatú és hasznos tanácskozásra gyűltek össze Magyarhomorogon a dél bihari települések polgármesterei, valamint azok a szakemberek, akik egy település gazdasági kérdéseivel foglalkoznak.

Kemencés ünnep Bakonszegen2013-09-16 08:54:28

Eső ide vagy oda, hagymaillat járta be szombaton a bakonszegi művelődési ház kertjét. Hagyma nélkül ugyanis nincs bakonszegi kenyérlángos.

Íjászverseny Bakonszegen2012-09-27 13:07:52

Civil kezdeményezésre 2012. szeptember 22-én Bakonszegen első alkalommal tradicionális íjászverseny került megrendezésre Vitéz Kádár István emlékére.


Idén negyedik alkalommal rendezték meg Bakonszeg művelődési házának udvarán a Kemencés napot, a hagyományápolás, a magyarságőrzés és a magyar termékek vására jegyében.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Socaci /Kerekes/ Ida bakonszegi lakos eltűnése ügyében

A szépkorúak napja volt2010-11-04 10:08:45

Októberben országszerte az időseket ünnepelték. Nem volt ez másképp a hajdú-bihari településen, Bakonszegen sem, ahol is a helyi idősek klubjának szervezésében tartották meg idén is a „szépkorúak” ünnepségét.

« 1. oldal » 
Címkék 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!