2024. április 27. Szombat, Zita.
 

Számos sportág helyzetén javít, munkahelyeket teremt és jelentõs hazai vállalkozói kört mozgósít az új Puskás Ferenc Stadion megépítése - jelentette ki a nemzeti fejlesztési miniszter. Seszták Miklós reményei szerint a jövõ év végén már olyan munkásokat lehet látni a környéken, akik „bontják a székeket”. A miniszter arról is beszélt, hogy ma tárgyalásokat kezd Tarlós István fõpolgármesterrel a 3-as metró felújításáról. A személyét érintõ "támadásokról" azt gondolja, hogy azok a kormánynak szólnak, és reménytelen próbálkozások.

A kormány nem államosít, hanem stratégiai ágazatokban növeli az állami szerepvállalást - mondta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a Magyar Hírlapnak.

Az egyik legfontosabb feladat a hazai energiaellátás biztonságának erõsítése, amire nincs lehetõség atomerõmû nélkül - mondta Seszták Miklós miniszterjelölt az Országgyûlés fenntartható fejlõdés bizottsága elõtti keddi meghallgatásán.

Másfél hete hirtelen elhallgatott a kisvárdai Vár FM, a rádiót lekapcsolták az elektromos hálózatról. A stúdió a város csõdbe ment távhõ-szolgáltatójának székházában bérel helyiséget, és egyik mûsorában épp azt firtatta, hogy hogyan halmozhatott fel az önkormányzati cég egy 750 milliós adóssághegyet. A fideszes városvezetés fél évvel a rezsicsökkentés elõtt hagyta tönkre menni a céget, és újat alapított helyette.

 

« 1. oldal »