2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
A következõ támadásokat tervezték az elfogottakForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-08-24 09:05:56
A romák elleni támadásokkal gyanúsítottak már a következõ támadásokat tervezték, ezért csapott le rájuk a rendõrség.

ROMÁK ELLENI TÁMADÁSOK - Bencze: a következõ támadásokat tervezték az elfogottak

 

A romák elleni támadásokkal gyanúsítottak már a következõ támadásokat tervezték, ezért csapott le rájuk a rendõrség - nyilatkozta a Magyar Televízió Nap-kelte címû mûsorában szombaton reggel Bencze József országos rendõr-fõkapitány.

 

A rendõrségnek cáfolhatatlan bizonyítékai vannak - mondta. A bíróság vasárnap dönt a négy gyanúsított elõzetes letartóztatásban vételérõl, s a személyi kör még szélesedhet - közölte Bencze József.



Felelõsséggel kijelenthetem, hogy megalapozottan gyanúsítható személyeket vettek õrizetbe a rendõrõk - mondta Bencze József.

Az országos rendõr-fõkapitány beszámolt arról, hogy 16 helyszínen foglaltak le bizonyítékokat, amelyek "cáfolhatatlanok", s ezzel megfejtették az ügyet. A mestermunka, a bizonyítás azonban most következik - tette hozzá. A bíróság vasárnap dönt a négy ember elõzetes letartóztatásba vételérõl - mondta.

A fõkapitány azt is elárulta, hogy a elfogottak már a következõ támadásokat tervezték, ezért csaptak le rájuk. A gyanúsítotti kör a késõbbiekben még tovább szélesedhet Bencze József szerint.

A rendõri vezetõ megismételte, hogy visszavonta a 100 millió forint nyomra vezetõi díjat, de ezzel párhuzamosan fokozott ellenõrzést rendelt el a romák lakta településeken, az eddigi rendõri jelenlétet fenntartják. Bencze József ismét óvott az önbíráskodástól.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!