2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Metzker Viki az USA-ban turnézikForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-10 14:39:05
Hugh Hefner meghívására a playmate körbejárja zenéjével az Államokat.

Amirõl Voksán Virág lemondott, az most egy kollégájának, Metzker Vikinek összejön, hiszen az egykori playmate személyesen Hugh Hefner felkérése nyomán, egy hónapos turnén vesz részt az Egyesült Államokban.
- Amikor legutóbb kint voltam nála, akkor ajánlották fel ezt a szerzõdést, ami egy három éves megállapodás, melynek keretein belül egy-egy hónapos turnékat csinálok majd a tengerentúlon.

Az elsõ utazás idén novemberben lesz, és Viki már izgalommal várja a kiruccanást. Ez persze nem jelenti azt, hogy a lemezlovas akár csak egy rövid idõre is elköltözne Magyarországról, annál is inkább, hiszen Európa is ki van éhezve a zenéjére: folyamatosan járja a környezõ országokat, sõt, hamarosan az elektronikus zene egyik legpatinásabb központjában léphet fel.

- Nemsokára irány Ibiza!
Viki nem aprózza el a dolgokat, sikert sikerre halmoz, népszerûségét pedig hamarosan egy vadiúj lemezzel növelheti, egy hónapon belül megjelenik ugyanis egy a nevével fémjelzett korong, ami rövid úton eljut az USA és Európa összes lemezboltjába is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!