2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Ha hiányzik valami, a nõk is máshol keresgélnekForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-09-21 10:39:23
Címkék: Bulvár, szex, nõk
Egyenjogúság ide vagy oda, az emberek többsége még mindig elítéli azt, ha egy nõnek szeretõje van, míg ugyanezt egy férfinak könnyedén elnézik. Ráadásul leginkább maguk a férfiak szólják meg a tilosban járó asszonyokat, annak ellenére, hogy a saját nemük körében elkövetett házasságtöréseket még vagánynak is tartják.

"Az én feleségem soha nem szeretne bele senkibe. Egyszerûen nem engedi, hogy ilyesmi megtörténjen vele." - mondta ezt magabiztosan egy éppen szerelmi viszonyt folytató, médiában dolgozó nõs fiatalember. Míg egy harmincas éveit taposó szakmunkás határozottan kijelentette, hogyha a nejérõl megtudná, hogy mással randizik, bizony nagyon megverné. Pedig a férjek rosszallása ellenére tudomásul kell venni, hogy a nõknél is elõfordul egy-egy futó kaland, esetleg hosszabb viszony. De míg a férfiak puszta kíváncsiságból is képesek más nõt ölelni, addig a szebbik nemnél általában szerelem kell ahhoz, hogy idegen ágyban keressék a boldogságot.

 

Egy negyvenes évei közepén járó, vidéki asszony például azért tart fenn kapcsolatot egy nõs férfival, mert a férje már évek óta hozzá sem nyúl. Az asszony eleinte próbálkozott, hogy helyrehozza kettõjük kapcsolatát, ám hiába. Végül a reményt feladva érte utol az új szerelem, ami a férj tudtával azóta is tart. Hasonló okok vezettek egy huszonéves lány félrelépéséhez is. Négy évig élt együtt a szerelmével, de az utolsó év már szex nélkül telt el. A fiatal nõ ekkor engedett egy másik férfinak, akivel kölcsönösen vonzónak találták egymást. Amikor az élettárs megtudta a dolgot, felháborodott. Egyszerûen nem értette, hogy a barátnõje miért keresett más partnert magának.

 

Egy harmincas, kétgyerekes anyuka testileg ugyan még soha nem csalta meg élete kissé mogorva párját, de van az ismerõsei között egy nõs férfi, akivel szívesen flörtölget. Szeretnek egymás közelében lenni, élvezik a találkozások kellemes pillanatait, s azzal nyugtatják magukat, hogy ezzel még semmi erkölcstelent nem tesznek.

Férje italozásával magyarázza félrelépésének okát az az ötvenöt éves nõ, aki néhány éve a szomszédjával került tiltott szerelembe. Mint mondja, azelõtt jól megvolt az urával, de amikor inni kezdett, testi-lelki kapcsolatuk kudarcba fulladt. Neki pedig szüksége volt egy megértõ társra.

 

Egy nõ tehát többnyire csak akkor keresi házon kívül a gyönyört, ha otthon valami hiányzik. A hiánycikk pedig általában a szeretett férfi figyelme, gyengédsége.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!